Image Alt

Wie zijn wij

Dagbesteding
Samenwerking met Werk en Dagbesteding West-Friesland

Samenwerking Stal Dijkman en Werk en Dagbesteding West-Friesland van Esdege-Reigersdaal

Werk & Dagbesteding West-Friesland streeft ernaar om een uitgebreid werk- en dagactiviteitenaanbod te bieden waarin we op alle ondersteuningsvragen, die cliënten kunnen stellen, een antwoord kunnen formuleren.

De werkplekken en activiteiten bevinden zich zoveel mogelijk in de maatschappij, of we halen de maatschappij binnen (b.v. bakkerij, winkel, Fietsenwerkplaats). Onze cliënten zijn in staat binnen de samenleving een waardevolle aanvulling te zijn op bestaande werk- en vrijwilligersstructuren. Onze werkplekken binnen de verschillende West-Friese gemeenten laten zien dat, participeren in de samenleving voor veel mensen met een beperking, mits ze de juiste ondersteuning krijgen, mogelijk is.

Stal Dijkman, ’t centrum voor paard en mens is een manegebedrijf in Wijdenes welke wordt gerund door Theo Dijkman. Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat Stal Dijkman, ’t Centrum voor paard en mens is waar er een prettige sfeer hangt waarin een ieder zich veilig voelt om samen te kunnen leren en werken. Stal Dijkman biedt plaatsen voor werkplaatsen/dagbesteding en stageplaatsen voor deelnemers van ZMLK-scholen.  De werkplaatsen/dagbesteding; Samen… bij Stal Dijkman werkt samen met Werk en Dagbesteding West-Friesland van Esdege-Reigersdaal. Daarnaast werken ze met het team, de ruiters en hun paarden, aan verbetering van welzijn en ontwikkeling in de paardenwereld.

Heeft u vragen?

Als u vragen heeft over dit onderwerp kunt u altijd contact opnemen via de e-mail: administratie@staldijkman.nl of bel/app 06-46246720