Image Alt

Ponyclub Dijkman

KOM JIJ OOK BIJ PONYCLUB DIJKMAN? (V.A.6 JAAR TOT ….)

Vind jij het ook zo leuk om op stal te helpen? Kom dan bij onze club!

Vind jij paarden en pony’s ook zo leuk? Wil je graag meer tijd doorbrengen op de manege en ben je ouder dan 6 jaar? Dan is Ponyclub Dijkman echt wat voor jou! Onze ponyclub biedt een opleiding, waarbij je van alles leert over de omgang met en de verzorging van paarden. Maar… nog veel meer! Tijdens het samenzijn op onze clubdagen leer je allerlei vaardigheden, die in het dagelijks leven heel belangrijk zijn, bijvoorbeeld: samenwerken, doorzettingsvermogen, plichtsbesef en leiderschap. Het werken met de paarden is superleuk en daarnaast heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat het je ook helpt om je sociale, mentale en maatschappelijke vaardigheden te versterken. Bij Ponyclub Dijkman leren wij van en met elkaar en van de paarden!

Wanneer komen wij samen?

Elke week kom je op zaterdagochtend om 10.30 uur naar de manege en gaan we aan het werk met een bepaalde vaardigheid. De vaardigheden omvatten allemaal een thema, bijvoorbeeld de stalmedewerker, de instructeur, de verzorging, de kantine en de huisvesting. Per week werken we tussen 10.30-13.00 uur in groepjes van drie met een medewerker aan een bepaalde vaardigheid. Tussen 13.00 – 14.00 hebben we activiteiten voor de volledige groep, waarbij rekening gehouden wordt met de leeftijd en ervaring van de deelnemers en de kwaliteiten die daarbij passen. Sluit je de vaardigheid goed af, dan verdien je een sticker op je diplomakaart. In de vaardigheidsmap houden we precies bij welke vaardigheden zijn behaald. Heb je alle 5 vaardigheden goed afgerond? Dan haal je je Club Dijkman Diploma!

Hoe word je lid?

Om lid te zijn van Ponyclub Dijkman koop je in de kantine een strippenkaart van 20 strippen. Je kunt hiermee 20x op de club komen. Na 20x heb je al je vaardigheden geoefend en je diploma gehaald. Een strippenkaart kost E 99,95 en kun je een jaar gebruiken.

Wil je ook meedoen? Geef je op via de website (onderaan deze pagina), e-mail: administratie@staldijkman.nl, bel 06-46246720 of geef je op in de kantine.

Als je op onderstaande button klikt kan je ook nog even de regels nalezen die horen bij een lid van de Ponyclub.

Tot ziens bij Ponyclub Dijkman! 

Inschrijven voor Ponyclub Dijkman