Image Alt

Dijkman dressage

Alleen samen bereik je meer!

Paardrijden is een teamsport hoewel dat vaak niet zo gezien wordt. Alleen in harmonie met het paard kan men uiteindelijk het beste in het paard en zichzelf naar boven halen. Samen bereik je veel meer! Dat geld niet alleen voor ruiter en paard, maar ook voor de sociale omgeving om de ruiter heen. Alleen als het team, de sociale omgeving, betrokken kan zijn bij de ruiter, kan deze zich volledig ontplooien binnen zijn of haar mogelijkheden.

Stal Dijkman wordt gerunt door Familie Dijkman. Theo houdt zich bezig met name bezig met de administratieve taken en hand en spandiensten rond het bedrijf. Gerda is stalmanager en instructrice en coördineert al het praktische rondom de paarden, de stal en het personeel. Samen met hun team werkt de familie Dijkman, met ruiters en paarden samen, aan verbetering van welzijn en ontwikkeling.

Alleen mét elkaar kunnen we het beste in elkaar naar boven halen.

Onze visie

Het zo goed mogelijk leren trainen van paarden en hun ruiters, deze opleiden tot het hoogste niveau binnen de dressuur, binnen het kader van fysieke en mentale mogelijkheden van het paard en de ruiter is het doel. Het samenwerken van verschillende (grandprix)ruiters, hun paarden en een team deskundige collega’s, zorgt dat er elke dag weer wordt bijgeleerd. Hierdoor worden de goede paarden en goede ruiters in staat gesteld zich te ontwikkelen, van goed naar beter tot de beste!

Het team

Een keer uitproberen?

Dat kan! Wij bieden u een proefles aan tegen aangepast tarief. Zo kun je ervaren hoe leuk je paardrijden vind,
hoe leuk je het bij ons is en wat er allemaal te beleven valt.