Image Alt

Brenda de Vries

Brenda de Vries

Mijn naam is brenda de vries ben 36 jaar en moeder van een dochter van 14 jaar en een zoon van 9 jaar, ook heb ik 2 bonus zoons van 13 en 9 jaar. Samen met mijn partner Frans wonen wij in onderdijk.

Na jaren werkzaam te zijn geweest in verschillende branches, kwam in augustus 2021 stal Dijkman op mijn pad toen ik opzoek ging naar een andere stal voor 1 van mijn paarden (ouke), het was eigenlijk voor de hand liggend want mijn andere paard (tessa) stond in de opfok op dit mooie bedrijf. Al snel werkte ik 2 ochtendjes in de week en eind van het jaar werden dat meer uren en dagen. Inmiddels werk ik 5 dagen per week als stal manager en dit doe ik met heel veel plezier en liefde voor mens en dier.

Buiten mijn eigen 4 kindjes zijn de pony’s en paarden op dit mooie bedrijf ook net mijn kindjes. Alle dagen zorgen voor ze met de beste intensies samen met ons top team is dat het mooiste wat er is. Het plezier binnen ons team, het lief maar ook leed gedeeld word maakt ons hecht. Naast mijn werk bij stal Dijkman rijd ik ook nog 1 van mijn paarden (ouke). “Ouke fan de proostdijerhof” is een 10 jarige Friese ruin, voor mij echt een once in a lifetime paard. Sinds 2020 is dit paard in mijn bezig en ik ben elke dag daar nog zoo dankbaar voor. Samen rijden we inmiddels M2 dressuur en hoop ik eind 2022/begin 2023 de overstap naar de klasse Z1 te maken. Maar het plezier wat hij mij brengt is voor mij het allerbelangrijkste. Mijn andere paard is Tessa. Tessa is een barock pinto merrie van 2019 en heeft in 2022 haar 1ste premie en ster verklaring ontvangen. Zij word gereden door Mareille, en ik hoop dat ook hun hele mooie tijden en scores gaan krijgen, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Ik hoop jullie allemaal veel plezier te kunnen bieden bij ons op stal, en wie weet treffen wij elkaar…