Image Alt

Anouck Boogaard

Anouck Boogaard

Anouck Boogaard werkt sinds juni 2021 bij Stal Dijkman als instructrice en heeft hiervoor ruim tien jaar bij een andere stal gewerkt.

Anouck heeft de ORUN opleiding ‘Manege Instructeur Basissport’ gevolgd op het KNHS centrum in Ermelo en deze succesvol afgerond. Zij is enthousiast en gemotiveerd en heeft veel ambitie om nog verder te komen als instructrice maar ook als ruiter. Zelf heeft zij meerdere paarden op verschillende niveaus (B t/m Z1) uitgebracht in de dressuursport, en op dit moment heeft zij een ‘jong’ paard die ze zo correct en fijn mogelijk probeert op te leiden. In de toekomst hoopt zij met dit paard de Subtop te bereiken. If you can dream it, you can do it!

“Het is de ultieme droom om van mijn passie mijn werk te maken. Heerlijk toch, de hele dag je hobby kunnen uitoefenen en daar ook nog voor betaald krijgen? Ik houd van de veelzijdigheid van een manegebedrijf. De mensen, de sfeer, maar ook de vele verschillende paarden/pony’s. Door de vele verschillende paarden/pony’s kan je enorm veel leren en verveeld het nooit!”

“Mijn grootste doel binnen het kader van lesgeven is om een positieve, stimulerende en veilige omgeving te creëren, waarin ruiter én paard elkaar volledig begrijpen en zich op hun best kunnen ontwikkelen binnen hun mogelijkheden. Er is harmonie. Maar het allerbelangrijkste: Plezier in het rijden en genieten van en op het paard!”

“Stal Dijkman is dan ook dé plek voor mij om mijn doelen te realiseren. Hun visie past ontzettend goed bij mij. Ik voel mij dan ook helemaal op mijn plek en ik denk dat we veel van elkaar kunnen leren!”