Image Alt

Ponykamp @StalDijkman

Iedereen is van harte welkom!

Wij organiseren ponykampen en ponydagen voor ruiters in de mei-, zomer-, en herfstvakantie, voor ruiters met ervaring maar ook zonder ervaring. Iedereen is van harte welkom! Ruiters die niet vast bij ons rijden kunnen ook deelnemen aan onze kampen. Als je jezelf wil inschrijven klik dan op de button onderop deze pagina.

Planning zomervakantie 2021
  • Week 1 (12 tm 16 juli) Ruiters tm 12 Jaar
  • Week 2 (19 tm 23 juli) Ruiters vanaf 12 Jaar
  • Week 5 (9 tm 13 augustus) Ruiters tm 12 Jaar
  • Week 6 (16 tm 20 augustus) Ruiters vanaf 12 Jaar
Planning andere vakanties 2021
  • Ponykamp Voorjaarsvakantie: 22 februari tm 26 februari
  • Ponykamp Meivakantie: 3 mei tm 7 mei
  • Ponykamp Herfstvakantie: 18 oktober tm 22 oktober
  • Ponykamp Kerstvakantie: Hou hiervoor de site in de gaten
De ponykampen

De ponykampen zijn van maandag t/m donderdag van 10:00 tot 17:00 uur en vrijdags van 9:00 tot 15:00 uur. Tijdens deze dagen staan pony’s en paarden, rijden en allerlei activiteiten met en zonder pony’s centraal.

Wij hopen natuurlijk op mooi weer, zodat we buitenritten kunnen maken en in de zomer kunnen zwemmen en barbecueën. Verder besteden we extra aandacht aan de verzorging en het zelfstandig omgaan met de pony. Dit kamp is ook geschikt voor ruiters uit de A les. Ook zijn kinderen zonder ervaring van harte welkom!

Tijdens het ponykamp lunchen we met elkaar en eten we pannenkoeken, frites en nog veel meer lekkers! Natuurlijk zorgen wij ook tussen door voor de limonade en lekkere dingen. Op donderdagavond mag iedereen blijven slapen die dit graag wil. Wij hebben dan een leuk avondprogramma en je mag helpen met de pony’s voeren! De kosten voor dit vijfdaagse kamp zijn €275,- (de les in de week van het ponykamp komt te vervallen). Voor ruiters die niet in onze groepslessen rijden rekenen wij €300,-.

Het ponykamp kan 3 weken van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Wordt de annulering binnen 2 weken gedaan dan wordt er 50% in rekening gebracht. Wordt het ponykamp binnen 1 week geannuleerd dan wordt er 100% in rekening gebracht. Ruim een week voor de start van het ponykamp ontvang je een mail met de informatie en de betaalmogelijkheden.

Ponydagen

Naast een volledige ponykamp week is het ook mogelijk om een aantal dagen langs te komen, dit jaar hebben wij de mogelijkheid om één of meerdere dagen af te nemen. Makkelijk als u tijdens de vakantie opvang nodig heeft. De ponydagen vinden plaats tijdens de ponykampen. Je zoon of dochter draait op deze dag(en) gewoon mee met het ponykamp. De ponydagen zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 – 17:00 uur, op vrijdags is dit van 9:00 – 15:00. De kosten hiervoor bedragen €55,- per dag (Soms wordt er in de planning rekening gehouden met slapen, dit laten wij voorafgaand aan de ponykamp week weten).

In eerste instantie kan er alleen voor volle weken worden ingeschreven. Bij interesse in ponydagen kan dit ook aangegeven worden, deze worden uiterlijk twee weken voor aanvang het kamp toegekend.

 

Voor vragen kan je contact opnemen met 06-46246720 of stuur een e-mail naar administratie@staldijkman.nl

Voor alle kampen/activiteiten geldt dat deze alleen plaatsvinden bij voldoende deelname!