Image Alt

Manege

Een bijzondere plek in Wijdenes

Stal Dijkman is een bijzondere plek in Wijdenes. Het is een plek waar je echt lekker kunt genieten! Genieten van de dieren, van het buiten zijn en van de mensen om je heen met dezelfde passie. Want leren paardrijden doe je met elkaar! 

Al sinds eeuwen werken mens en paard samen. Alleen het doel van samenwerken is in de loop der jaren verandert. Bij Stal Dijkman kun je terecht voor plezier met paarden, door op verschillende manieren met ze te leren samenwerken. Maar wij willen ook dat de paarden het fijn hebben in hun samenwerken met jou!

Bij Stal Dijkman leer je het paard begrijpen en als dan ook het paard begrijpt wat hij doet en wat jij bedoelt kan hij daar plezier aan beleven. Of het doel sport of recreatie is maakt daarbij niet uit. Van belang is dat elke ruiter met zijn instructeur voor zichzelf en zijn (les)paard haalbare doelen stelt. Anders zal plezier verdwijnen en frustratie ontstaan.

Wil je lekker een rustig ritje maken en ervaren wat het is om met een paard om te gaan? Of wil je juist fanatiek rijden en lessen volgen in dressuur? Of vind je het rijden eigenlijk helemaal niet leuk en wil je leren om vanaf de grond met een paard samen te werken? Of zou je graag wedstrijden willen rijden en meerdere keren per week willen trainen in onze sportklas?
Dan ben je bij Stal Dijkman op het juiste adres.

Kom gerust eens langs, want Stal Dijkman is van ons SAMEN!

Meer dan alleen een manege
  • Paardrijlessen voor beginners en gevorderden
  • Groeps- en privélessen
  • FNRS erkende ruiteropleidingen
  • Pensionstalling
  • Pony-ruiterdagen
  • Kinderfeestjes
  • Sportlease
  • Verhuur cursus ruimte en / of bedrijfsuitje
  • Workshops
  • Trainingsweken
Neem eens een kijkje bij onze Ponys en Paarden
Klik op de foto
Daisy is een van de lievelingetjes van alle kids die op de manege komen

Ponyclub Dijkman

KOM JIJ OOK BIJ PONYCLUB DIJKMAN? (V.A.6 JAAR TOT ….)

Vind jij het ook zo leuk om op stal te helpen? Kom dan bij onze club!

Vind jij paarden en pony’s ook zo leuk? Wil je graag meer tijd doorbrengen op de manege en ben je ouder dan 6 jaar? Dan is Ponyclub Dijkman echt wat voor jou! Onze ponyclub biedt een opleiding, waarbij je van alles leert over de omgang met en de verzorging van paarden. Maar… nog veel meer!

STARTERS-LESSEN

voor volwassenen

Je bent nooit te oud om te starten met paardrijden! Volwassenen die willen leren rijden geven wij het liefst een aantal privélessen. Zo kunnen we de basis goed uitleggen.

voor jeugd (ouder dan 6 jaar)

Je leert je hoe je moet poetsen, opzadelen en een pony aan de hand mee te nemen. Een gedeelte van de les is naast de pony en een gedeelte is op de pony.

voor jeugd (jonger dan 6 jaar)

Voor kids tussen de 4 en 6 jaar hebben wij speciale lessen, dit noemen wij smurfen-lessen. Je begint bij Smurfen 1 en daarna mag je door naar Smurfen 2.

Een keer uitproberen?

Dat kan! Wij bieden u een proefles aan tegen aangepast tarief. Zo kun je ervaren hoe leuk je paardrijden vind,
hoe leuk je het bij ons is en wat er allemaal te beleven valt.

Groepslessen

Privelessen

Wilt u of uw kind (leren) paardrijden, dat kan!

Sportklas

Wil jij meer leren over dressuur rijden? En zou je les willen krijgen in het rijden van dressuur op wedstrijdniveau? Dan is de Sportklas wat voor jou.

Deze lessen zijn speciaal voor (half-)gevorderde ruiters en in deze lessen wordt er serieus geoefend om een betere combinatie te worden.

Bekijk hier het lesrooster